Vergaderen

Dag op de hei, maar dan dichtbij

Welkom bij evenement locatie Bij Van Stal, gelegen op een steenworp afstand van Zuidas! Onze locatie biedt een ideale omgeving voor vergaderingen, teambuildingactiviteiten en brainstormsessies. Hier kun je genieten van de rust en schoonheid van de natuur, terwijl je toch binnen handbereik bent van de bruisende stad. Wij verhuren diverse ruimtes voor verschillende doeleinden, en denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw evenement. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!

Wat kan je allemaal Bij Van Stal:

Onze locatie is ideaal voor bedrijven die graag eens of-the-beaten-track een vergadering, workshop of training willen organiseren. Maar ook voor verjaardagsfeestjes, jubilea of kerstborrels is BijVanStal de perfecte locatie. Van Stal staat voor veel ruimte, veel groen en zorg voor natuur, dier en mens. Dat willen wij graag met zoveel mogelijk mensen delen!

Het Houten Huis

Het Houten Huis is een prachtige moderne ruimte voorzien van buitenzitjes en een evenzo prachtig uitzicht, het dichtstbijzijnde platteland van Amsterdam. Voorzien van alle gemakken voor een vergadering, training of brainstormsessie.

Opstelling in overleg

De Kantine

In de gezellig ingerichte Kantine Van Stal kunnen tot 50 mensen terecht. Bij mooi weer kan er gebruik gemaakt worden van het balkonterras. Ook zijn er op het terrein verschillende zitjes te vinden. De ruimte beschikt over een bar, 2 toiletten en een bijzonder uitzicht over Amstelveen enerzijds en onze binnenbak anderzijds.

Opstelling in overleg

Binnenbak en Buitenbak

De binnenbak (40mx30m) of buitenbak (60mx20m) kan worden gebruikt tijdens de sessies. Van Stal beschikt over een heel ruim assortiment attributen die gebruikt kunnen worden voor het inrichten van de bak. Er zijn meerdere zitmogelijkheden te creëren.

Voor groepsactiviteiten bieden wij gecombineerde huurmogelijkheden. De combinaties zijn altijd inclusief gebruik van alle manegefaciliteiten en paarden.

Onze Cateraar

Wil je ook graag een ontbijtje of lunch of toch liever een borrelplank boeken? Geen probleem!

Wij werken samen met Zoet&Peper https://zoetenpeper.nl/

Speciaal voor Van Stal serveren zij biologisch, vegetarische gerechten. Alles dagvers gemaakt!

Ontbijt, lunch, borrelplank of diner; alle gerechten worden per groep samengesteld.

Heb je speciale dieetwensen voor de lunch, de borrelplank of het diner? Laat het ons weten dan houden we daar rekening mee.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay