Coaching bij Van Stal

Spiegelen met paarden is een ervaringsgerichte manier van leren. Leren over jezelf en/of over je collega’s. 

Als je contact maakt met de paard word je onderdeel van de kudde. In zo’n kudde is het belangrijk om te weten wat jouw fysieke en emotionele beperkingen zijn. De kudde is immers zo sterk als de zwakste schakel. Het paard spiegelt dit en de coach geeft dit terug aan de deelnemer. Voor de paarden Van Stal is een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving gemaakt: een Paddock Paradise. Dag en nacht kunnen zij zich vrij bewegen en zichzelf voorzien in hun natuurlijke behoeften. De paarden spelen, slapen en eten hier in groepsverband. Hierdoor zijn onze paarden experts in de taal van de kudde. 

Paardencoaching Bij Van Stal 

Van Stal wordt door veel paardencoaches gebruikt als locatie voor individuele of groepscoaching. Wij beschikken over een binnenbak van 30x40m en buitenbak van 20x60m, en verschillende binnenruimtes van alle gemakken voorzien. Wij hebben een ruime keuze aan paarden die al veel gewend zijn op het gebied van coaching. In overleg met u wordt bepaald welke paarden het meest geschikt zijn. 

Tarieven 

Vanaf 01-01-2014 excl. BTW 

Voor individuele coaching is het mogelijk systemisch te coachen in de paddocks, tussen de paarden. Het is ook mogelijk om te coachen in onze overdekte binnenbak of ruime buitenbak met uitzicht over de polder.

Individuele Coaching  

Per anderhalf uur: 65,-  

Huur is inclusief koffie of thee voor coach en coachee. Bij individuele coaching mag gebruik gemaakt worden van al onze faciliteiten, maar bestaat er een mogelijkheid dat er ook anderen aanwezig zijn in de kantine. Wil je exclusief gebruik maken van deze ruimte? Dan is het mogelijk de bak te huren in combinatie met één uur De Kantine.

Groepscoaching 

Speciaal voor het coachen met groepen bieden wij gecombineerde huurmogelijkheden, waarbij zowel de ruimte voor paardencoaching als de workshopruimte exclusief beschikbaar zijn voor jullie groep. De combinaties zijn altijd inclusief koffie & thee en gebruik van alle manegefaciliteiten en paarden.  

Combinatie huur binnen- of buitenbak + Houten Huis of De Kantine – vanaf 15 personen 

Dagdeel: 525,-
Hele dag: 885,- 

Combinatie huur binnen- of buitenbak + Houten Huis of De Kantine – vanaf 15 personen 

Dagdeel: 650,-
Hele dag: 1000,- 

Enkel binnen- of buitenbak – incl. één uur De Kantine bij aanvang

Dagdeel: 345,-
Hele dag: 495,-
Ieder extra uur De Kantine: 75-, 

Achtergrondinformatie Van Stal 

Van Stal is een welzijnsgerichte paarden- en hondenschool aan de rand van de Amsterdam. Op het terrein Van Stal worden paardenactiviteiten gehouden en er wordt training gegeven aan mensen en hun honden. Onze dieren worden verzorgd door een grote groep vrijwilligers. Bovendien is Van Stal een erkend stagebedrijf. Heb je interesse in één van onze activiteiten of wil je meer weten? Stuur een mail naar info@vanstal.nl of maak gebruik van het contactformulier.  

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay