Coaching bij Van Stal

Spiegelen met paarden is een ervaringsgerichte manier van leren. Leren over jezelf en over je collega’s.
Als je contact maakt met een paard word je onderdeel van de kudde. Dit is natuurlijk gedrag van een paard. Dus is het belangrijk om te weten wat jouw fysieke en emotionele beperkingen zijn. De kudde is immers zo sterk als de zwakste schakel… Het paard spiegelt dit en de coach geeft dit terug aan de deelnemer. Omdat onze paarden in kudde verband leven zijn zij nog meer bedreven in de taal van de kudde.

Coachen
Van Stal wordt al door vele paardencoaches gebruikt als locatie. Wij beschikken over een overdekte- en buitenbak en verschillende binnenruimtes die volledig ingericht zijn om uw workshop goed te laten verlopen waarbij privacy is gewaarborgd.
Wij hebben een ruime keuze aan paarden die al veel gewend zijn op het gebied van coaching. In overleg met u wordt bepaald welke paarden het meest geschikt zijn.

Individuele coaching 1,5 uur
Tarief: € 52,50
Inclusief: kopje koffie / thee, paard en gebruik van bak

Binnen- of Buitenbak
Een dagdeel: € 270,-
Twee dagdelen: € 433,-
Inclusief: kopje koffie / thee, paard

Combi Houten Huis / bak
Een dagdeel: € 490,-
Twee dagdelen: € 850,-
Inclusief: gebruik van flip-over, HDMI-scherm, beamer, WIFI

Combi Kantine / bak
Een dagdeel: € 432,-
Twee dagdelen: € 814,-
Inclusief: gebruik van flip-overs, scherm, beamer, WIFI, geluidsinstallatie

Achtergrondinformatie Van Stal
Op het terrein Van Stal worden paardenactiviteiten gehouden. Er is een binnenbak (40mx30m), buitenbak (60mx20m) en de bijbehorende kantine, zijkamer en het nieuw bijgebouwde houten huis zijn ook te huur.
Voor de paarden Van Stal is een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving gemaakt. Een Paddock Paradise. Dag en nacht kunnen zij zich vrij bewegen en zichzelf voorzien in hun natuurlijke behoeften. De paarden spelen, slapen en eten hier in kuddeverband.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay